netherlands germany france united-kingdom

Escaneno

 • Stammbuch Hannover
 • Sex Hengst
 • geboren 2019
 • Farbe Bay
 • Stockgröße 170
 • Disziplin Dressage
 • Info
  Deckgebühr 1070
  Sperma frisch
Escamillo Escolar Estobar NRW
SPS Farah Dina L
PS Cassila Rohdiamant
Chantal
PS Vaiana Veneno Vitalis
SPS Diamand Lady
SPS reine Freude Ravallo
SPS Frühlingssonne
 • Info

  Escaneno is de stralende premiehengst van de Westfaalse keuring. Een zeer nobel type, met veel sportperspectief en een indrukwekkende afstamming: Escalito bezit alles wat we van een hengst verwachten.

  In 2021 bevestigde zijn vader Escamillo alle verwachtingen door vice-wereldkampioen van de zesjarige dressuurpaarden te worden. Hij behaalde premie op zijn keuring in Verden in 2017. Dit jaar leverde hij zeven gekeurde zonen.
  Moeder van Escamillo is staatspremiemerrie Cassila, dochter van Rohdiamant en uit de beroemde Duitse moederlijn van Cinderella van stoeterij Wendeln. Uit deze moederlijn komen veel goedgekeurde hengsten, staatspremiemerries en succesvolle sportpaarden. Onder andere Cathy OLD, die in 2018 Duits Nationaal Kampioen van de vierjarige merries was. Cassila’s moeder Chantal (v. De Niro) is moeder van de goedgekeurde hengsten Romanist en Merogonie.

  Moedervader Veneno plaatste zich in 2015 voor de finale van de Duitse Nationale Kampioenschappen voor Jonge Paarden. Met amazone Kristy Oatly is hij succesvol in wedstrijden tot S***-niveau. De verdere moederlijn is de directe lijn van de Hannoveraanse hengst van 2021, Fidertanz. Fidertanz stamt af van de Hannoveraanse lijn 182/Astfläche respectievelijk Jucking. De moederlijn leverde de goedgekeurde hengsten Couleur Noire (particulier eigendom, Westfalen), Faveur (staatshengst Warendorf), Graditz (staatshengst Dillenburg), Graphitan (particulier eigendom, Hannover, NED), Latent (particulier eigendom, Hannover), Lenbach Go on (particulier bezit, Hannover), Rastellani (particulier bezit, Hessen), Remoir (particulier bezit, Westfalen), Royal Highness (particulier bezit, Hannover) evenals Taloubet Z /Christian Ahlmann en het internationaal succesvolle springpaard Filou le Rouge/ Jörg Kreutzmann.
  Escaneno's moeder, de premiemerrie Vaiana, behoort samen met twee halfzussen tot de winnende familie van de "Reine Freude" op de Herwart von der Decken-show in 2021.Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren