netherlands germany france united-kingdom

QUATERDANCE vice Belgisch Kampioen GP 2022

Wat een prestatie!!!! Amandine Prevost en Quaterdance werden gisteren Vice...

De eerste dag was Quaterdance nog niet helemaal bij zijn werk.. lente in de lucht, merries mee in de paddock.. het doet wat met een brok testosteron.. de GP proef was dan ook niet top met concentratieverlies van Quaterdance in de proef.

Zaterdag was het de Special.. bijna foutloze proef, goede overgangen, Quaterdance beter bij zijn werk, goed voor een 3de plaats..

Zondag de kür!  Alles of niets.. met een aantal grote fouten toch 74% goed voor de 2de plaats in het eindklassement!

Quaterdance liet zien dat hij beschikt over 3 fantastische gangen met een formidale Piaf!  Een extra proficiat aan Amandine die er toch in slaagt om de hengst voor haar te laten werken!  

Quaterdance werd 2 jarig gespot en aangekocht door Stoeterij Bagoniebos.  Op zijn keuring in Munchen een half jaar later werd hij 2de reserve kampioen.  Van bij de start nam Amandine Prevost de teugels in handen, won met hem als 4 en 5 jarige het kampioenschap van Frankrijk, en werd als 6 jarige reserve kampioen.  Hij bekwam ook een wildcard van Duitsland voor de wereldkampioenschappen jonge paarden.

Ondertussen had mede-eigenaar Georges van Erck, de hengst volledig voor Amandine verzekerd, maar na het overlijden van Georges, werd Quaterdance door de familie Prevost aangekocht.  

Wij zijn trots en blij, dat wat we in gedachten hadden met de hengst ook daadwerkelijk is kunnen waarheid worden, en hopen nu op een nog grotere stap in de carrière van Amandine en Quaterdance!

Diepvriessperma is voorhanden van de hengst.  Ondertussen zijn er al een aantal interessante merries aangemeld en hadden we zelf aan de start van het seizoen al beslist om de hengst zelf ook terug in te zetten voor onze eigen fokkerij.

U kan ons steeds contacteren voor info of reservatie.  Gebruik hem nu!  Duits topbloed met een Belgisch Zilveren randje!!!

 

 

 

RetourCe site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus