netherlands germany france united-kingdom

Glamourdale

 • Stud-book Kwpn
 • Sexe Étalon
 • 2011
 • Couleur Noir
 • Hauteur 170
 • Discipline Dressage
 • Info
  Frais de saillie 1700
  Approuvé pour Kwpn, Oldenburg, Hannover
  Sperme frais
Lord Leatherdale Lord Loxley Lord Sinclair
Cleopatra
Fairless P Weltmeyer
Weinlady
Thuja Negro Ferro
Fewrie
Jasmijn Ahorn-Nimmerdor
Clementine (Ulft)
 • Info

  Opgelet: Deze prijs is Excl. BTW

  Glamourdale is de onbetwiste kampioen van de hengstenkeuring 2014 en de reserve kampioen van de KWPN verlichtingstest 2014.

  Glamourdale is mooi, Glamourdale is imponerend, Glamourdale is super gefokt, Glamourdale is extreem talentvol, Glamourdale is compleet, Glamourdale “Got it All”.

  Glamourdale is een zoon van de “kampioenmaker” Lord Leatherdale, gefokt uit de preferente prokmerrie Thuja (v.Negro), een van Nederlands beste fokmerries.
  Thuja tekent voor het moederschap van de topper “Glamourdale” en de beide “Elite” merries Zonnebloem (v. Polansky) en Fresia (v. Jazz). Thuja is een volle zus van het Engelse A kader top Grand Prix paard Numberto (Spencer Wilton) en nicht van het zeer succesvolle lichte tour paard Willem Alexander (v.Negro x Flemmingh x Ahorn). Overgrootmoeder Clementine (v.Ulft) bracht Händel (v.Wolfgang) het internationale top paard van Michael Whitaker.

  Citaat KWPN:
  Onderzoekrapport:
  Glamourdale is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is goed van ruimte met veel balans. De galop is bergop, zeer krachtig en met zeer veel ruimte. Glamourdale beweegt met veel tot zeer veel souplesse, zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Glamourdale veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

  Fokadvies:
  Glamourdale kan het model verbeteren en bewegingstechniek toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij.Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus