netherlands germany france united-kingdom
Acantus en Coeur de Lion: 4de en 5de in FEI Hengstenproef Mechelen!!

Max Kühner mag tevreden zijn! Zijn 2 hengsten reden hem naar de vierde en vijfde plaats in de FEI international stallion Competition. Beide hengsten zijn exclusief in diepvriessperma te verkrijgen via Bagoniebos!

Read more »
Acantus pikt de draad weer op in GP Munchen

Acantus is weer fit. Na een pauze en de heropbouw naar zijn beste vorm heeft Acantus in München terug de puntjes op de i gezet. Hij gaf daarbij hengsten als Cornet Obelensky, Levisto en Catoki het nakijken.

Read more »
Lorenzo Lamas ter dekking via Bagoniebos
Lorenzo Lamas ter dekking via Bagoniebos

Lorenzo Lamas, zo werd de nr 40 van de Hannoveraanse keuring gedoopt. Als zoon van Laurent (Lauries Crusador XX - Wittinger), uit een Walhall - Pik König - Florentiner moeder is hij zeer interessant gefokt.

Read more »
Rousseau Noir: 4de beste dressuurindex op 70 dagen test!

Rousseau Noir heeft in Adelheidsdorf bewezen uit het goede hout gesneden te zijn voor een dressuurcarrière. De hengst eindigde tegen sterke concurrentie op een schitterende 4de plaats in de dressuurindex.

Read more »
Boston naar Isabell Werth
Boston naar Isabell Werth

Wij lanceerden hem als de nieuwe ster voor 2009. Boston de 3 jarige zoon van Jazz zal zijn carrière meteen starten in één der beste dressuurstallen ter wereld. Hij staat sinds einde dekseizoen bij Isabell Werth.

Read more »
Staande Ovatie voor de kampioenshengst 'Duitse Rijpony's' BIG LIGHT
Staande Ovatie voor de kampioenshengst 'Duitse Rijpony's' BIG LIGHT

Hilkens' Black Delight levert Kampioen!! Vier premiehengsten waren uitverkozen bij de keuring van de 'Duitse Rijpony' bij het stamboek 'Weser-Ems' in Duitsland. Big Light werd verdiend kampioen en kreeg een staande ovatie.

Read more »
Quaterback levert Kampioen in Brandenburg.  UPDATE
Quaterback levert Kampioen in Brandenburg. UPDATE

Eerste jaargang en al meteen de kampioenshengst leveren. Op de keuring van het Deutsche Sportpferd werd een zoon van Quaterback uit een Kolibri - Vers II - komet -moeder tot Siegerhengst gekroond.

Read more »
Enquête Thesis 'De relatie tussen huisvestingsgebreken en gezondheidsproblemen bij paarden'

In het kader van een thesis als laatstejaarstudente diergeneeskunde wordt een enquête bij paardeneigenaars over "De relatie tussen huisvestingsgebreken en gezondheidsproblemen bij paarden" georganiseerd. Hiervoor zou men zo veel mogelijk respons op de enquête willen bekomen zodat ze representatief is. Alle paardeneigenaars mogen meewerken aan de

Read more »
Keuring Hannover: 2 hengsten voor Tannenhof
Keuring Hannover: 2 hengsten voor Tannenhof

Een hele goede collectie hengsten zorgden in Hannover voor een bij momenten amusante sfeer tijdens de veiling. Getüt Tannenhof verzekerde zich van 2 goede hengsten: een zoon van Fidertanz en een geweldig springende zoon van Chacco Blue.

Read more »
Dressuurfokkers OPGELET!  Reserveer nu 'SO WHAT A FEELING'
Dressuurfokkers OPGELET! Reserveer nu 'SO WHAT A FEELING'

Nog geen oktober en nu reeds moeten we afspraken maken om onze Belgische fokkers te voorzien van sperma. De reserve-Duitse kampioen So What A Feeling is het gespreksonderwerp bij de Duitse fokkers én de vakpers.

Read more »
ACANTUS en Coeur de Lion gekeurd voor Zangersheide
ACANTUS en Coeur de Lion gekeurd voor Zangersheide

Goed nieuws voor onze springfokkers! Vorig weekend werden de hengsten Acantus en Coeur de Lion goedgekeurd voor de dekdienst bij het stamboek Zangersheide.

Read more »
Sires of the world: Embassy II bevestigd met 15de plaats!
Sires of the world: Embassy II bevestigd met 15de plaats!

Met Cor de Pomme, Quite Magic en Embassy II was Galmbacher Sporthorses goed vertegenwoordigd op de wereldkampioenschappen in Lanaken.

Read more »
Zangersheide: Conteur en Carabas-zoon succesvol

Op de wereldkampioenschappen te Lanaken waren bij de vijf- en zesjarige springpaarden een Conteur en Carabas-zoon succesvol in het springen.

Read more »
So What a Feeling is Vice-Duits kampioen bij de 3-jarigen!
So What a Feeling is Vice-Duits kampioen bij de 3-jarigen!

Het scheelde niet veel of hij nam de overwinning naar huis, maar die moest hij laten aan de extravagante Dark Knight, een Don Crusador-zoon uit een Cheenook moeder.

Read more »
Quaterback domineert ook Belgisch veulenkampioenschap in Gesves!

Niet alleen in Moorsele en in St-Niklaas deed Quaterback van zich spreken, ook in Gesves waren zijn veulens prominent vooraan aanwezig! Op alle drie de keuringen behaalden ze de overwinning bij oa de hengstenveulens! Daarmee bewijst hij zijn vererverskwaliteiten met overwinningen op alle onafhankelijke keuringen!

Read more »
Altius Horses(NL) met vijf veulens in de finale van het Duits kampioenschap

Met een beetje vertraging maar even hard verdiend melden we U dat onze Nederlandse vrienden Frans en Frea Plantaz, zomaar eventjes vijf veulens geplaatst hadden voor de finale van het Duits veulenkampioenschap te Lienen! Iets wat zelfs de grootste Duitse fokkers nog niet voor mekaar kregen!

Read more »
Uitslagen Blinde Keuring ONLINE !

Alle uitslagen van de keuring te Sint Niklaas staan online op de site van Horseproject.be Meer details over de prestaties van nakomelingen van onze hengsten volgen nog!

Read more »
Laatste dag inschrijven voor Blinde keuring

De tijd dringt, wie nog wik meedoen aan de editie 2009 moet zich haasten want morgen wordt alles definitief afgesloten! En dat het een keuring om bij t wonen is, blijkt nu al als we een aantal vaders opnoemen van producten die zullen meedingen:

Read more »
ACANTUS-ring voor beste springgerichte veulen op Blinde keuring!
ACANTUS-ring voor beste springgerichte veulen op Blinde keuring!

In samenwerking met Max Kühner zullen wij ter ondersteuning van de springpaardenfokkers een speciale ring sponsoren waarbij het springgerichte veulen met de meeste punten uit beide voorrondes een speciale prijs toebedeeld krijgt:

Read more »
Blinde keuring: Laatste rechte lijn!!

De inschrijvingstermijn voor de keuring van veulens en 2 en driejarige paarden in beweging en vrijspringen loopt nog enkele dagen! Ondertussen zijn nog enkele nieuwtjes op de site verschenen:

Read more »
Rubin Cortes veulen in veulenveiling Brabant (NL)
Rubin Cortes veulen in veulenveiling Brabant (NL)

Meer en meer berichten lopen binnen van onze fokkers die mooie resultaten boeken met hun fokproducten! Zo is er het veulen van VOF De Bollenhoeve uit Nederland dat deel uitmaakt van de veulenveiling Brabant.

Read more »
Carabas en Cockpit leveren kampioensveulens Tannenhof
Carabas en Cockpit leveren kampioensveulens Tannenhof

Carabas gaf wederom de kampioen bij de hengstenveulens, Cockpit leverde het winnende Merrieveulen. Conteur leverde een hoog aantal geklasseerde veulens maar moest traditiegetrouw de overwinning laten aan zijn collega Carabas. Hier volgt de volledige uitslag:

Read more »
Quatro vd scheldemeersen: Kampioen hengstenveulens dressuur te Moorsele

Eerste open wedstrijd, eerste overwinning! Peter de Schampelaere, fokker van Quatro mag tevreden zijn met het resultaat: zijn Quaterback veulen gaf alle anderen het nakijken in zowel de voorronde als de finale.

Read more »
Blinde keuring: Niet vergeten in te schrijven!!

Vergeet uw paarden niet in te schrijven voor de Blinde keuring te Sint Niklaas! De afsluittermijn komt met rasse schreden naderbij!!

Read more »
Sir Nymphenburg:Eerste veulenjaargang overtuigd!
Sir Nymphenburg:Eerste veulenjaargang overtuigd!

De veulens van Sir Nymphenburg vullen de hoge verwachtingen in! Op het veulenkampioenschap in Marbach gingen zijn veulens met alle prijzen lopen. Bovendien werd de kampioen door de heer Fricks, eigenaar van de hengst, gekocht als toekomstige kandidaat dekhengst

Read more »
Belgisch Kampioenschap te Gesves: Blinde keuring

Net als vorig jaar zal ook het Belgisch kampioenschap in Gèsves een blinde keuring worden. Dit jaar werd zelf gekozen om alle reeksen, vrijspringen inclusief volgens dit systeem te laten verlopen.

Read more »
Blinde keuring: jury's bekend

Nu reeds werden de juryleden bekend gemaakt. Alle jury's komen uit het buitenland. Dit om herkenning van de voorsteller of fokker uit te sluiten.

Read more »
a

Op zondag gaat om 9,30h het jaarlijkse veulenkampioenschap van Tannenhof door! Ook wij zullen het hele weekend daar zijn, en geïnteresseerden helpen bij hun eventuele aankoop van hun toekomstig dressuur of springveulen. Allen uitgenodigd voor een bezoek aan Tannenhof, met de nieuwe rijhal en het hengstenstation!

Read more »
Lucky Dance verkocht naar Julie de Deken.
Lucky Dance verkocht naar Julie de Deken.

De hengst Lucky Dance gefokt en in bezit van Gestüt Tannenhof is verkocht aan Julie de Deken. De hengst zal dus in België zijn carrière verder zetten.

Read more »
Nog een Carabas-veulen naar Elite-veiling Verden

In de selekties in Ashfeld werd nog een Carabas-zoon voor de elite-veiling van Hannover geselecteerd.

Read more »
FEI wereldranglijst dressuur op 30/6

Hieronder vindt U de meest actuele ranglijst van de dressuur. Opvallend bovenaan is dat Isabell Werth met haar tweede paard Anky van Grunsven van de tweede plaats verdringt. Zo staat Isabell nu op 1 en 2 in de wereldranglijst. Opvallendste klimmer is Anja Plönzke die van 171 naar 45 springt! Mooie sprong voor een dressuurcombinatie..

Read more »
Blinde Keuring: ONLINE inschrijvingen geopend !

Vanaf vandaag kan men online inschrijven voor de Blinde keuring te Sint Niklaas op 8 en 9 augustus. Met reeksen voor veulens, twee en drie-jarigen in springen en dressuur is dit Sint Niklaas op 8 en 9 augustus dé place to be voor de paardenliefhebber!

Read more »
Carabas-dochter naar elite veiling in Hannover

Het door Thomas Glander gefokte veulen van Carabas uit de staatspremiemerrie Danize la Jolie van Don Bosco-Bolero werd geselecteerd voor de Elite veulenveiling in Verder einde augustus dit jaar.

Read more »
Royal Diamond, Rohdiamant en Don Gregory verkocht.

Drie tophengsten die na de verkoop van Gestüt Vorwerk eventueel verkocht zouden worden hebben een nieuwe thuis gevonden in Oldenburg: de nieuw opgerichte stal in de installaties van Seifert, Leistungszentrum Lodbergen, heeft de drie hengsten en de Dimaggio-zoon Dylano gekocht.

Read more »
Rhinopneumie: informatie

De leden van het het Studbook SBS worden op de hoogte gehouden door mailings ivm de uitbraak Rhinopneumie. In bijlage vindt U de door hen toegestuurde informatietekst van de Faculteit diergeneeskunde Gent.

Read more »
Don Diamond wint met topscore

Don Diamond heeft het Landeskampioenschap in Tübingen gewonnen met een score van 9.0.

Read more »
Don Diamond levert nog twee kampioensveulens!

De succesreeks gaat door voor de nakomelingen van Don Diamond. Nog twee veulens wonnen shows in Duitsland.

Read more »
Quaterman: 3de in de GP kür

Op de wedstrijd in Löbnitz in juni behaalde Quaterman een mooie 3de plaats in de GP kür.

Read more »
P-lijn van Brandenburg bewijst elk jaar haar verervingskracht!

De P-lijn, een der belangrijkste bloedlijnen in Duitsland bewijst ook dit jaar haar uitzonderlijke verervingskracht. Gekend als moederlijn van onder andere de Poëtins, de Samba Hits en de Quaterbacks. Enkele resultaten van de laatste weken:

Read more »
Volle zuster Quaterback wint Qualificatie Duits veulenkampioenschap.

Op zaterdag 27 juni was het de Qualificaties voor het Duits veulenkampioenschap in Lienen op Gestüt Bonhomme. Het merrieveulen Pashmina II, volle zuster van Quaterback won afgetekend.

Read more »
Uitslagen AKEN op Donderdag

Hieronder alle uitslagen van Donderdag. Carabas startte voor het Deense team en behaalde een mooie 69,064% met Helgstrandt!

Read more »
Uitslagen van woensdag: AKEN

hieronder alle uitslagen van woensdag in Aken Carabas behaalde een schitterde 3de plaats onder Andreas Helgstrand!!

Read more »
Enquete-formulier Blinde keuringen

In bijlage vindt U een formulier met keuzevragen ivm de blinde keuringen. Om steeds te blijven inspelen op de wensen van de fokkers, vragen wij u deze aan info@horseproject terug te sturen.

Read more »
Nieuwe Website Blinde keuring online
Nieuwe Website Blinde keuring online

De blinde keuring van veulens en 2 en 3 jarige paarden gaat dit jaar door op 8 en 9 augustus in St-Niklaas. Nieuw dit jaar zijn de aparte reeksen voor spring en dressuurveulens.

Read more »
Don Diamond, Denario en Fürst Romancier naar WK Verden.

Furst Romancier rechtstreeks en Don Diamond als reserve bij de vijfjarigen en Denario bij de zesjarigen op het wereldkampioenschap jonge paarden in verden. Een aantal andere hengsten zitten ook in het Duitse team.

Read more »
Don Diamond levert kampioensveulen in Weilheim

Het eerste veulenkampioenschap in Weilheim was een triomftocht voor de Vice-Duitsekampioen en de Zuidduitse Kampioenshengst Don Diamond: Hij gaf niet alleen het kampioensveulen maar ook nog vier veulens die goud behaalden!

Read more »
Cassitano wint Landeskampioenschap in Elmshorn.

Cassitano heeft in Elmshorn afgetekend de overwinning behaald in de rijproef voor driejarige paarden. Hiermee veroverde hij meteen ook een ticket voor de finale van de qualifacatie voor het Duits kampioenschap in Warendorf.

Read more »
Veulenkampioenschap Tannenhof: Neemt België de overwinning weer naar Huis?!

Op 26 juli is het het 14de veulenkampioenschap van Gestüt Tannenhof in Heidenrod. Voor ons Belgen staat er het verdedigen van onze dubbeltitel op het programma! Fokkers met veulens van Tannenhofhengsten meldt U dan ook aan om met ons uw veulens in Duitsland te presenteren!

Read more »
Coeur de Lion wint CSIO***** van Sankt Gallen!

Coeur de Lion heeft Donderdag bij de vijfsterrenwedstrijd in Sankt Gallen de hoofdproef gewonnen!

Read more »
Denario en Don Diamond naar Duits kampioenschap

Ook Denario heeft zich al kunnen plaatsen voor Warendorf. Don Diamond die reeds geplaatst was, startte ook Aulendorf en plaatste zich met een topscore van 8,6 als eerste, en heeft zo een tweede ticket voor Warendorf beet.

Read more »
Cassitano: Eerste start, eerste overwinning..

Bij zijn eerste wedstrijd kon Tannenhof's Cassitano onder Phillipp Landsrath direct de beker mee naar huis nemen.

Read more »
Wereldprimeur: Palominoveulen van Don Laurie II..
Wereldprimeur: Palominoveulen van Don Laurie II..

Peterina Spanjers mag terecht trots zijn op haar veulen! Haar merrie gaf een mooi Palomino-veulen uit Don Laurie II.

Read more »
Don Diamond geplaatst voor het Duits Kampioenschap.
Don Diamond geplaatst voor het Duits Kampioenschap.

Reeds bij zijn eerste start plaatste de vice-Duits kampioen Don Diamond zich voor het Bundeschampionnat in Warendorf!

Read more »
Lucky Dance internationaal goed op dreef

Lucky Dance zet zich verder door. Op de CDI van Bartlgut in Oostenrijk wist de bruine hengst zich in een sterk deelnemersveld goed te plaatsen in de St-George en won in de Inetmediaire I.

Read more »
Eerste Foto's Acantus veulens in Duitsland
Eerste Foto's Acantus veulens in Duitsland

Acantus werd de vorige jaren slechts heel beperkt ingezet in de Fokkerij. Enkele merries werden vorig jaar gedekt, en we zijn blij de eerste veulens van Acantus te kunnen tonen..

Read more »
Gestüt Vorwerk: verkocht aan Sissi Max-Theurer

De Oostenrijkse GP-amazone Sissi Max-Theurer heeft het traditionele gestut Vorwerk gekocht. Op deze manier kan ze al haar merries tesamen brengen in Zuid-Oldenburg, waar ze nu nog in verschillende plaatsen gestationeerd zijn.

Read more »
Veiling München: Don Diamond levert duurste veulen

Een resultaat naar kwaliteit. Bij de eerste Zuid-Duitse Rijpaardenveiling op 2 mei in München werden 15 veulens geveild. Duurste veulen was een typvol en goed bewegend hengstveulen van Don Diamond. Duurste merrieveulen werd een dochter van Chambertin.

Read more »
Acantus sperma van zeer goede kwaliteit.
Acantus sperma van zeer goede kwaliteit.

Wat we reeds vertelden aan geïnteresseerden kunnen we ondertussen ook in de praktijk bevestigen: Het sperma van Acantus is zeer vruchtbaar. Alle bevruchte merries bij ons op station zijn tot op heden bij de eerste inseminatie drachtig.

Read more »
Sir Alfred: verkocht naar Hesselhof
Sir Alfred: verkocht naar Hesselhof

Naast Grafenstolz (zie ander bericht) verliet nog een hengst Gestüt Birkhof: Sir Alfred, de zevenjarige Sandro hit-zoon uit een Dream of Heidelberg I/Consul moeder.

Read more »
Grafenstolz naar de West Midlands,.
Grafenstolz naar de West Midlands,.

Hij was een van de tophengsten van Gestüt Birkhof: de Trakehnerhengst Grafenstolz TSF van Polarion uit een moeder van Camelot.

Read more »
Sungold terug beschikbaar!
Sungold terug beschikbaar!

Sungold is terug beschikbaar voor de fokkerij. Een hele opluchting nadat de hengst voor een lange periode in de kliniek stond wegens een blessure.

Read more »
Cheenook's Boy geblesseerd

Grote pech voor de Zwitser Manfred Muller. Zijn toppaard Cheenook's Boy, die in het voorbije seizoen 3 grote prijzen won en tweede was in de GP CSI van Zurich in januari heeft zich aan aan zijn aanbindpunt zwaar verwond.

Read more »
OS-Siegerhengst en Prijsrekordhouder 'Le Champ Ask' onvruchtbaar.
OS-Siegerhengst en Prijsrekordhouder 'Le Champ Ask' onvruchtbaar.

Gestuet Blue Hors en Ludwig kathmann in Duitsland hadden zich dit seizoen anders voorgesteld. De hengst die voor 1,1 miljoen euro aangekocht werd blijkt onvruchtbaar. Van alle gedekte merries is er geen enkele drachtig, dus tijd om de hengst uit de fokkerij te nemen, aldus een aangeslagen Kathmann.

Read more »
Lucky Dance: 1st start Prix St George: 3de plaats
Lucky Dance: 1st start Prix St George: 3de plaats

Een mooie start van het nieuwe seizoen voor Lucky Dance en Anja Plönzke: In Wartenberg behaalden ze samen bij hun eerste start op St-George niveau een derde plaats.

Read more »
Elite veiling in Verden
Elite veiling in Verden

Bij de 120ste Elite veiling in Verden op 18 april werd de gekeurde Conteur zoon Coeur d'amour uit Escudo II - Liostro, voor 42,000 euro naar Italië verkocht. Ook een dochter van Cheenook haalde een hoge prijs.

Read more »
Rubin Royal en Rubin Cortes winnen in Zwitserland
Rubin Royal en Rubin Cortes winnen in Zwitserland

Ze voelen zich reeds goed thuis in hun nieuwe thuisland de twee hengsten van Harli Seifert. Vader en zoon wonnen op de grote nationale dressuurdagen in Dielsdorf in Grand-Prix en St-Georg en zetten daarmee hun succesverhaal op Zwitserse bodem verder.

Read more »
Con Spirit valt in de smaak bij Duitse topfokkers..
Con Spirit valt in de smaak bij Duitse topfokkers..

Dat wij niet enkel opgetogen waren over de Cornet-zoon was duidelijk, maar ook enkele zeer interessante moeders werden in Duitsland reeds gedekt met deze jonge springhengst.

Read more »
Pech voor Max Kühner: Acantus geblesseerd op transport.
Pech voor Max Kühner: Acantus geblesseerd op transport.

Tegenslag voor Max Kuhner. Hij had zich zijn eerste werldbekerfinale anders voorgesteld.. Gisteren startte hij Acantus niet in de kwalificaties, omdat de hengst zich geblesseerd had tijdens het transport..

Read more »
Con Spirit aanvaard door SBS
Con Spirit aanvaard door SBS

De jonge hengst Con Spirit wordt erkend door studbook SBS. Hierdoor kunnen veulens van deze Zuid-Duitse Siegerhengst in het A-register worden ingeschreven.

Read more »
Samba Hit I beschikbaar dmv diepvriessperma
Samba Hit I beschikbaar dmv diepvriessperma

Goed nieuws voor de dressuurfokkers. We hebben diepvriessperma voorradig van het 'vlaggenschip' van Brandenburg. De kwaliteit is goed, en om dat te bewijzen hebben we de dekvoorwaarden ook nog verbeterd.

Read more »
Lord Fantastic toegevoegd aan hengstenpagina
Lord Fantastic toegevoegd aan hengstenpagina

De fantastisch bewegende Lord Fantastic, een van de relvelaties op onze show is toegevoegd aan ons bestand. Maak gebruik van deze bewegingskunstenaar aan de democratische dekprijs van 450 euro met garantie.

Read more »
Acantus nu ook per dosis vrij beschikbaar

We kunnen acantus vrij per dosis verkopen. 'Doe het zelvers' die graag hun merrie zelf of door hun veearts laten bevruchten kunnen nu vrij dosissen aankopen.

Read more »
Acantus naar Las Vegas!!
Acantus naar Las Vegas!!

Na de selecties in 's Hertogenbosch staat het vast: Acantus gaat naar de wereldbekerfinalen in Las Vegas! Op 11 april zal hij samen met de andere viervoeters vertrekken vanuit Luik richting Las Vegas!

Read more »
Duitse dekbewijzen van Quaterback: mededeling

Fokkers die hun veulen Duits inschrijven en hun dekbewijs nog niet hebben bekomen, zouden ons eens dringend moeten contacteren. Bel eventjes op 0477,24,39,18. Dank u

Read more »
Don Diamond en Boston voorlopig nog met vers sperma.

Tot het seizoen echt op zijn top is, kunnen we onze klanten voorzien van vers sperma van beide hengsten. Eerst steeds even informeren, maar we willen fokkers die in de veulenbronst willen dekken hierbij helpen.0

Read more »
Con Spirito en Corneille aan bestand toegevoegd
Con Spirito en Corneille aan bestand toegevoegd

Twee springhengsten zijn toegevoegd aan het hengstenaanbod: Con Spirito, de internationaal succesvolle hengst is beschikbaar dmv vers sperma met garantie. Hij is trouwens Zangersheide gekeurd! Corneille is een jonge Cornet-zoon die overtuigde op de keuring in Westfalen.

Read more »
Show vlot verlopen

Wij danken iedereen die gisteren naar het Azelhof was afgezakt. Wij hopen dat jullie genoten hebben van de voorstelling, en stellen het ook erg op prijs indien jullie ons laten weten wat er goed was of wat beter kon.

Read more »
Hengsten onderweg.
Hengsten onderweg.

Voor jullie een idee te geven wat er qua organisatie achter een hengstenshow zit, geven we eventjes het transportschema van een aantal hengsten weer.

Read more »
Het programma: De show in een overzicht ! UPDATE 13/3 !

Het programma is compleet. Hier volgt een overzicht van wie en wat je allemaal kan verwachten.

Read more »
All Inclusive verkocht aan Denis Lunch

Het 10 jaar oude Olympiadepaard van Ludger Beerbaum, de westfaalse ruin All Inclusive is aan de Zwitser Thomas Straumann, sponsor van de Ierse springruiter Denis Lynch verkocht.

Read more »
Sungold zwaar geblesseerd

Gisterenmiddag kwam het nieuws van Anja Plönzke dat Sungold zich tijdens de training zwaar geblesseerd heeft. Vandaag gaat hij naar de kliniek voor verder onderzoek. Op de show wordt hij vervangen door Lucky Dance.

Read more »
Coeur de Lion goedgekeurd voor de dekdienst
Coeur de Lion goedgekeurd voor de dekdienst

Gisteren werd bekend dat de fel springende hengst van Max Kühner goedgekeurd werd voor Bayern. Sperma van de hengst wordt eerdaags ingevroren en zal dan ter beschikking gesteld worden van onze fokkers

Read more »
Ook LORD FANTASTIC op hengstenshow
Ook LORD FANTASTIC op hengstenshow

Nu we in de laatste rechte lijn naar de show zijn, maken we nog een extra naam bekend voor zaterdagavond: Tesamen met Samba Hit, Quaterback, en Levistano zal ook Lord Fantastic van het Brandenburgs Haupt en Landgestüt aanwezig zijn.

Read more »
Rousseau Noir Gekeurd voor Belgisch Sportpaard (SBS)
Rousseau Noir Gekeurd voor Belgisch Sportpaard (SBS)

Zaterdag werd Rousseau Noir gekeurd als dekhengst voor het SBS stamboek. Hoewel de hengst gespannen liep, gaf hij iedereen een demonstatie van hoe een paard moet stappen..

Read more »
Birkhof koopt tophengst CON SPIRITO
Birkhof koopt tophengst CON SPIRITO

Soms kan het snel gaan! Vorige zaterdag was hij nog in Zwitserland, zondag was hij dé verrassing op de show van Birkhof. Met Con Spirito heeft Thomas Casper een nieuwe springhengst van formaat op stal!

Read more »
Dit Weekend: SBS hengstenkeuring
Dit Weekend: SBS hengstenkeuring

Vanaf vrijdag gaat de International Selection Show door in Gèsves. Wij zijn aanwezig met een Stand, een hengst, en onze nieuwe katalogus.

Read more »
Ook Duitsland gaat chippen (maar pas vanaf 1 juli)
Ook Duitsland gaat chippen (maar pas vanaf 1 juli)

Vanaf 1 juli zullen alle nieuw geboren paarden en ponys worden gechipt in Duitsland.

Read more »
Gestüt Tannenhof brengt Conteur en Sungold mee naar Azelhof
Gestüt Tannenhof brengt Conteur en Sungold mee naar Azelhof

Anja Plönzke zal zelf meekomen naar Lier om haar hengsten te tonen aan de Belgische fokkers. Zij zal hiervoor niet naar Spanje afreizen waar de Sunshine-tour dan aan de gang is.

Read more »
Gestüt Tannenhof koopt Sun Gold: Extra klasse!!
Gestüt Tannenhof koopt Sun Gold: Extra klasse!!

Een dag voor de hengstenshow pas aangekomen in Heidenrod, maar toch liet hij onder Anja Plönzke zien wat hij in huis heeft: Extra klasse en een moederlijn om U tegen te zeggen! Met Sun Gold heeft Tannenhof er terug een Topper van formaat bij!

Read more »
Grand-Prix hengst MAESTRO vervoegt collectie.
Grand-Prix hengst MAESTRO vervoegt collectie.

De KWPN gekeurde en internationaal succesvolle Grand-Prix hengst Maestro worden aan de colectie toegevoegd. Zij zullen meteen ook aantreden op onze show op 14 Maart in Lier!

Read more »
Zaterdag 14H: Hengstenshow Tannenhof
Zaterdag 14H: Hengstenshow Tannenhof

Zaterdag aanstaande is het in Watzelhain wer de hengstenshow van Gestüt Tannenhof! Zo ver is de afstand niet, en het wordt een half Belgisch feestje! Jaar na jaar wordt de show bezocht door vele landgenoten en dit jaar kunnen ze allen meevieren bij de huldiging van onze twee fokkers die de kampioensveulens leverden in 2008!

Read more »
Bericht aan onze fokkers: dekbewijzen
Bericht aan onze fokkers: dekbewijzen

De dekbewijzen van vorig seizoen liggen klaar. Zij zullen U in de loop van volgende week toegestuurd worden tesamen met onze catalogus voor 2009, die rolt begin volgende week van de pers.

Read more »
Hengsten op 14 maart van Haupt- Und Landgestüt Marbach
Hengsten op 14 maart van Haupt- Und Landgestüt Marbach

Marbach zal met maar liefst 9 hengsten naar Lier komen afgezakt. Hieronder de aangemelde hengsten:

Read more »
Eerste veulentjes reeds geboren..
Eerste veulentjes reeds geboren..

De eerste meldingen van tevreden..maar vooral trotse fokkers komen binnen.. er zijn reeds een aantal veulens van onder andere Quaterback en Conteur geboren.

Read more »
Kaartenverkoop Hengstenshow 14 maart
Kaartenverkoop Hengstenshow 14 maart

De kaartenverkoop is volop aan de gang! Gereserveerde plaatsen kosten 1 euro goedkoper en hebben recht op zitplaatsen in de middenblok!

Read more »
Con Spirit: Siegerhengst München via ons beschikbaar!
Con Spirit: Siegerhengst München via ons beschikbaar!

Met Con Spirit hebben we een interessante jonge springhengst aan ons assortiment kunnen toevoegen. Interessant op papier én op de sprong, want iedereen was gecharmeerd met zijn vertoning.

Read more »
Chambertin is niet meer
Chambertin is niet meer

Heel slecht nieuws bereikt ons net uit het Zuiden van Duitsland. Thomas Casper van Gestüt Birkhof heeft ons net gebeld dat ze de hengst Chambertin hebben laten inslapen.

Read more »
Rolex Rankings, Wereldklassement Dressuur

In dit bericht de klassering dressuur van 01,02,2008 tot 31,01,2009

Read more »
Shownummers op Hengstenshow 14 maart
Shownummers op Hengstenshow 14 maart

We kunnen jullie ook al twee kleine shownummers voorstellen van 14 maart:

Read more »
WBFSH Stallion Rankings 2008

Hieronder hebben we de officiële ranking gezet van de Dressuur- en springhengsten in 2008.

Read more »
Werkaanbiedingen Duitsland

Voor 2 verschillende stoeterijen in Duitsland zijn wij mee op zoek naar een ervaren Dressuurruiter/amazone en een ervaren Dierenarts.

Read more »
Finse 'Nationscup-amazone' wordt Nr 1 amazone van Galmbacher

Net voor het nieuwe seizoen presenteert Gestüt Galmbacher zijn nieuwe top-amazone. De nieuwe nummer 1 op Galmbacher wordt de Finse naioncup-amazone Matilda Kulkas.

Read more »
SBS keuring op 7 maart: Rousseau Noir
SBS keuring op 7 maart: Rousseau Noir

Het weekend van 6-7 en 8 maart gaat in Gèsves de SBS keuring door. Wij zijn traditiegetrouw niet enkel met een grote stand daar aanwezig maar ook met een jonge dressuurhengst: Rousseau Noir

Read more »
Nieuwe hengsten toegevoegd aan onze collectie.
Nieuwe hengsten toegevoegd aan onze collectie.

Er zijn weer een aantal hengsten toegevoegd aan de collectie. Waaronder: Cassitano, Contados, Sir Sandro en Levistano

Read more »
Boston: Dit wordt dé revelatie van 2009
Boston: Dit wordt dé revelatie van 2009

Jazz - Flemmingh - Purioso - Ulft - Amor. Alleen de afstamming al doet menig dressuurfokker watertanden.. als je hem dan nog hebt zien bewegen ben je verkocht! Net zoals wij ook..

Read more »
Clinic Mieke Lunskens op 14 maart
Clinic Mieke Lunskens op 14 maart

Onze hengstenshow zal starten met een Clinic van Mieke Lunskens. Mieke staat nog steeds te boek als meest succesvolle Belgische amazone.

Read more »
Affiche Hengstenshow
Affiche Hengstenshow

Een blik op de affiche die je binnenkort overal terug vindt..

Read more »
Cheenook's Boy verrast vriend én vijand in wereldbeker springen
Cheenook's Boy verrast vriend én vijand in wereldbeker springen

Op het CSI in Zurich was de eerste dag reeds goed voor een grote verrassing: De tweede plaats achter Ludger Beerbaum was voor Manfred Müller, een Zwitserse hoefsmid...

Read more »
Nieuwe hengsten toegevoegd aan onze collectie
Nieuwe hengsten toegevoegd aan onze collectie

We zijn volop bezig met het updaten van onze collectie hengsten. Een aantal interessante hengsten zijn reeds toegevoegd, waaronder ook Diarado, Chambertin, Bentley en Don Diamond

Read more »
Harli Seifert terug op koers
Harli Seifert terug op koers

Na de vele problemen bij Harli Seifert, is een nieuwe doorstart in 2009 het resultaat van kameraadschap en steun van vele anderen.

Read more »
2 Siegerhengsten aan collectie toegevoegd
2 Siegerhengsten aan collectie toegevoegd

Cantoblanco en Iskander, kampioenshengsten van Holstein en Trakehner zijn aan het aanbod toegevoegd.

Read more »
Quaterback komt op 14 maart naar Lier
Quaterback komt op 14 maart naar Lier

Haupt- und Landgestut Brandenburg bevestigen de komst met 5 hengsten naar Lier op 14 maart. Quaterback zal terug van de partij zijn.

Read more »
Kaartenverkoop Hengstenshow 14 maart gestart
Kaartenverkoop Hengstenshow 14 maart gestart

De kaartenverkoop is open voor onze hengstenshow. Dit jaar zullen we naast de dressuurhengsten ook Duitse springverervers tonen. (foto: Levistano, die ook aanwezig zal zijn in Lier)

Read more »
Kort overzicht Duitse Hengstenshows

Hieronder een kort overzicht van de shows van onze partnerstations in Duitsland. Op de meeste shows zijn we zelf ook aanwezig, info kan je steeds bij ons bekomen.

Read more »
Diarado beschikbaar in diepvriessperma
Diarado beschikbaar in diepvriessperma

Diarado is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Verder zijn terug de hengsten van Schockemohle en Böckmann terug ter beschikking van onze fokkers. Cantoblanco, siegerhengst Holstein 2008, is daar dus ook bij.

Read more »
Olivi en Quite Magic aan bestand toegevoegd
Olivi en Quite Magic aan bestand toegevoegd

Olivi, KWPN topvererver is beschikbaar voor onze klanten, ook Quite Magic werd aan ons bestand toegevoegd. Later deze week zullen nog diverse hengsten worden aangemeld.

Read more »
Solero ook verkocht.. naar Helgstrand's sponsor.
Solero ook verkocht.. naar Helgstrand's sponsor.

Om onszelf eventjes te bewijzen dat we echte nieuwtjes kunnen uitbrengen, kunnen we jullie vertellen dat ook Solero van Gestüt Tannenhof verkocht is.

Read more »
Carabas verkocht naar Andreas Helgstrand.
Carabas verkocht naar Andreas Helgstrand.

De verkoop was reeds eind Oktober een feit maar sinds vorige week is het dan ook officieel.. Carabas gaat de sprong wagen naar het topcircuit in de dressuur!

Read more »
Wolkentanz II naar Canada
Wolkentanz II naar Canada

De weltmeyer zoon Wolkentanz II verlaat Deckstation Bockmann.

Read more »
BESTE WENSEN VOOR 2009 !!!
BESTE WENSEN VOOR 2009 !!!

Wij wensen al onze fokkers en als onze toekomstige klanten een vreugdevol 2009 toe! Veel overwinningen en vooral veel drachtige merries! vanwege het hele Bagoniebos-team!

Read more »

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more